Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Брифинг на Националния оперативен щаб се провежда традиционно в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Брифинг на Националния оперативен щаб се провежда традиционно в
Коментари Харесай

Кунчев: Който родител не иска тест на детето си, може да пише не без последствия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Брифинг на Националния действен щаб се организира обичайно в четвъртък:

" Нямаме потвърден нов вид на вируса. ", сподели здравният министър проф. Ангелов.  " Вчера организирахме среща с министър Вълчев и родителските организации. Оказа се, че сме направили комуникационна неточност. Не е достигнала информацията вярно до родителите. Поставяме си за цел по-дълго да се организира присъственото образование на учениците. Идват матури и кандидатстуденски изпити. Най-лошото за една страна е неналичието на обучение. Именно антигенните проби са решение. За антитела няма смисъл.

Нашата цел не е да затворим учебните заведения, а учениците да стоят оптимално дълго там, с цел да устоят сполучливо своите матури. Ако желаеме да бъдем спечелили като нация, би трябвало да осигурим това тяхно качество на образованието. " - добави министърът. 

" Тестването на учениците е доброволен акт. Който родител не желае, може да написа в декларацията " не " и толкоз. Няма да има последици за него или за детето. Само в учебно заведение ще се вършат такива проби, не и в детските заведения. Целта е да хванем ранни случаи, да ги изведем, и да понижим риска за всички останали. Колкото по-рано, толкоз по-добре. ", добави доцент Ангел Кунчев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР